Vi tilbyder dig

Hotelpakker

Køb eller 30 dages prøve

Se priser

Bestil hotel

Registrere et nytt domene

Opret nyt domæne hos os

Se priser

Registrere et nytt domene

Overfør domæne

Overfør dit domæne til os

Se priser

Overfør domæne

Du får

Hosting hoteller, Domænenavn, Hjemmeside, E-mail, Kalender, Kontakter, Ubegrænset forbrug, Selvbetjening, Support. Du får et væld af funktioner, ubegrænset netværksforbrug og ubegrænset antal mail postkasser, kalendere, kontakter, webshops, hjemmesider og cloud baseret filsystemer.
Se her alle funktionerne og deres detaljer.

Konkurrencedygtige priser

Domænenavne tilbyder vi til gældende markedspriser. Hosting hoteller er gratis i 30 dages prøveperiode, hvorefter der ydes 50% rabat det første år på Skymotors allerede konkurrencedygtige priser.
Se vores hotelpriser og vores domænepriser.

Opgradér og nedgradér efter behov

Du tilpasser dine abonnementer præcist efter dine aktuelle behov for domæner, mails, hjemmesider, diskplads og support. Ved stort pladsbehov er der mulighed for tilkøb af ekstra diskplads.
Du logger blot på dit kundeområde hvor du tilpasser dit abonnement.

Dine funktioner

Navneserver

Navneserver (DNS) og Dynamisk Naveserver (DDNS) er gratis til alle kunder, betalende såvel som ikke betalende kunder. Med dit kontrolpanels zone-editor indstiller du navneserveren nemt og præcist tilpasset dine behov.
Se vores vejledning i DNS opsætning.

Mail, Kontakter og Kalendere

Med mail service får du også kontaktliste og kalendere, som du kan bruge. Du kan oprette og dele kontaktlister og kalendere imellem dig og andre brugere af din service. Opsætning af mail, kontakter og kalendere er allerede forberedt du du nemt får det hele i brug på din mobiltelefon og computer. Du kommer nemt igang med 1-klik installation til iPhone og Android mobiltelefoner, og 1-klik installation til Windows, Mac og Linux computere.
Læs her om Oprettelse af brugerkonto, så kommer du godt igang email, kontaktliste og kalender.

Hjemmesider og WebShops

Med webhotel får du hosting af din hjemmeside eller webshop. Siderne kan opbygges i WordPress, Joomla, Drupal eller et af de andre udbredte CMS´er. Du får nem 1-klik installation og WordPress Toolkit DeLuxe som gør det nemt at vedligeholde og tilpasse din hjemmeside. Til WebShop kan du også bruge forskellige systemer og vi kan anbefale WebShop med WooCommerce som er en meget populær WebShop til WordPress.
Læs her om opsætning af WordPress og WooCommerce WebShop.

Programmering

Med programmeringshotel kan du programmere dine helt egne tilpassede services og lægge dem online på Skymotor. Du udvikler din applikation til Phusion Passenger, og så uploader du din applikation til Skymotor.
Følg dokumentationen til Phusion Passenger og vejledningen til integration heraf.

Enterprise service

Med Enterprise service får du adgang til support alle ugens dage incl. weekender og helligdage. Du får også mulighed for telefonisk support, så du ikke behøver vente på skriftligt svar fra os.
Detaljer herom får du under køb af Enterprise hotel.

Vi hjælper dig

Spørg vores support

Vi står altid klar til at hjælpe kvit og frit, så du får den bedst mulige oplevelse hos os. Løber du ind administrative eller tekniske vanskeligheder, så kan vi hjælpe dig. Vi giver dig support til at komme godt i gang med helt ny løsning eller flytning af eksisterende løsning til os. Vil du ændre dit abonnement eller ændre din teknikske løsning, så hjælper vi også hermed.
Du kan altid skrive til os så svarer vi hurtigst muligt.

Selvbetjening

Med brugervenlig selvbetjening indstiller du dine abonnementer, domæner, mails og hjemmesider gennem markedets mest populære og udbredte kontrolpanel cPanel. Stabilitet og sikkerhed sikres for alle kunder gennem gratis to-faktor login, SSL certifikater, spamfiltre, samt beskyttelse mod brute force og DDoS angreb.
Her kan du logge på kontrolpanelet hvor du administrerer dit hosting hotel og dine domæner.

Dokumentation

Du har altid adgang til vores vidensdatabase som indeholder målrettede vejledninger til dine services hos Skymotor. I tilknytning hertil har du adgang til stort community og dokumentation til cPanel, som er dit kontrolpanel hos Skymotor.
Her finder du dokumentation til cPanel og vidensdatabasen hos Skymotor.