WordPress Deluxe 1-klik installering Print

• 0

Med 3 enkle trin er du godt i gang med dit nye WordPress website:

1. Først logger du på dit kundeområde hvorfra du åbner dit kontrolpanel cPanel.
    Har du endnu ikke Webhotel kan følge vejledning til at Oprette nyt Webhotel

2. Herefter kører du 1-klik installering af WordPress som demonstreret i denne video:

(automatiske danske undertekster kan aktiveres ved at åbne videoen i Youtube)

3. Nu er du klar til at tilpasse dit website i WordPress efter dine ønsker og behov.
    Lær mere om WordPress administration, f.eks. via gratis videoer og undervisningsmaterialer på  https://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/Wordpress/wordpress_kursus.php