Opsætning af navneserver (DNS) Print

• 0

For at aktivere dit hosting hotel hos Skymotor skal du sikre at dit domænenavn henviser til Skymotor via en af nedennævnte 4 muligheder.

Du lader Skymotor administrere dit domænenavn:

1. Du køber helt nyt domænenavn hos Skymotor, enten under bestilling af hosting hotel eller som efterfølgende tilkøb her.
  2. Du overfører dit eksisterende domænenavn til Skymotor, enten under bestilling af hosting hotel eller som efterfølgende overførsel som forklaret her.

Du administrerer selv dit domænenavn efter bestilling af hosting hotel:

1. Du ændrer domænenavnet til at bruge Skymotors navneserver som forklaret her.
  2. Hos din 3. parts udbyder af navneserver ændrer du domænets DNS records til at pege på Skymotors hosting hotel som beskrevet her: her