Indstilling af kalender og kontakter Print

• 0

Før du kan begynde at bruge kontaktliste og kalender skal du under din kundekonto oprette tilhørende brugerkonto, som forklaret her, hvorefter du forbinder til din kalender og kontaktliste med CalDAV og CardDAV oplysninger fra dit kontrolpanel:

1. Først opretter du en e-mail adresse som forklaret under Oprettelse af mail brugerkonti
  2. Åben nu dit kontrolpanel som angivet i din tilsendte mail med titlen 'Ny kontoinformation'
  3. I kontrolpanelet under overskriften "Mail" vælg menupunktet "Kalendere og kontakter" hvor du finder dine forbindelsesoplysninger
  4. Du kan enten kopiere oplysningerne eller sende dem med mail til den enhed, hvor du vil indstille kalender og kontaktliste

Detaljeret information om, hvordan kalender og kontaktliste indstilles finder du her: https://docs.cpanel.net/knowledge-base/webmail/how-to-set-up-calendars-and-contacts/