SSL / TLS installering Print

• 0

Alle SSL / TLS certifikater

SSL / TLS bygger på certifikater, som installeres på et domæne. Certifikater er garantien for at domænet er det, som det udgiver sig for at være. Forskellige typer certikater leverer varierende grad af valideret garanti, hvilket er forklaret i artiklen "Hvad er SSL / TLS?". Skymotor tilbyder alle typer af certifikater, herunder både tilkøb af DigiCert certifikater og gratis certifikater aktiveret via dit cPanel kontrolpanel.

Tilkøb certifikater fra DigiCert

Skymotor forhandler certifikater fra DigiCert, som er verdens førende leverandør af certifikater med høj troværdighed. Hos Skymotor køber og aktiverer du DigiCert-certifikaterne i dit kundeområde som tilkøb til dit aktive hosting hotel. Afhængig af prisniveau kan du tilkøbe cerifikater med høj eller lavere validering.

Du tilkøber DigiCert certifikater ved at:

1. Gå til din kundeportal
  2. Vælg dit hosting hotel
  3. Gennemfør købsprocessen for dit ønskede certifikat

Gratis certifikater med cPanel Auto SSL

Skymotor tilbyder også certifikater fra CPanel, som allerede er gratis inkluderet via dit kundeforhold hos Skymotor. CPanel-Certifikaterne installeres og administreres automatisk ved brug af Auto SSL som forklaret nedenfor.

AutoSSL er Skymotors gratis funktion, der automatisk installerer og vedligeholder SSL-certifikater til LiteSpeed, Apache®, Dovecot, Exim, Web Disk og cPanel Server-tjenesterne for dit domæne, hvortil du bruger Skymotor som hosting hotel.

AutoSSL er løsningen på et af de største problemer for domæneejere: SSL installation og fornyelse automatiseres, og der er ikke flere formularer at udfylde, og der er ikke flere certifikater manuelt at kopiere på plads. Når du aktiverer AutoSSL, er dine websteder automatisk sikret med et gratis, domænevalideret SSL-certifikat. Endnu mere spændende er det måske, at din dækning aldrig bortfalder, fordi der ved udløbstidspunktet anmodes om en ny, gratis SSL, som automatisk installeres.

Du aktiverer AutoSSL ved at:

1. Gå til dit kontrolpanel
  2. Vælg SSL/TLS status under sikkerhed
  3. Vælg dine domæner og klik 'Run AutoSSL' og herefter er dit certifikat bestilt, valideret, installeret og det bliver automatisk fornyet ved udløb.
  4. Hvis du vil gennemtvinge sikker datakommunikation i alle situationer, så vælg 'Domæner' i dit kontrolpanel og tilvælg 'Force HTTPS Redirect'