SEO hos Skymotor Print

• 0

Med SEO (Search Engine Optimization) hos Skymotor får du flere relevante besøgende til dit website.

Hvordan virker cPanel SEO?

SEO (Search Engine Optimization) er tilpasning af dit website, så det fungerer godt for både dine besøgende og søgemaskinger, dvs. Google, Bing m.fl. Med SEO tiltrækkes flere besøgende til dit website, og de kan nemmere finde den relevante information på dit website. Læs mere om SEO i vores artikel om "Hvad er SEO?".

Med cPanel SEO får du brugervenlige og robuste funktioner, der maksimerer dit websteds organiske vækstpotentiale. Du får både SEO-analyser af dit websted og SEO-anbefalinger til at optimere dit websted, så det tiltrækker flere relevante besøgende. Alle funktionerne er fuldt integreret med dit kontrolpanel cPanel.

Hvordan får jeg cPanel SEO?

Du aktiverer cPanel SEO ved at:

1. Gå til dit kundeområde
  2. Vælge dit hotel produkt
  3. Tilkøbe cPanel SEO
  4. Følge vejledningen i brug af cPanel SEO

Med cPanel SEO er du nu godt på vej mod flere relevante besøgende på dit website.