WordPress Deluxe 1-klik installering Print

• 0

Installér WordPress hjemmeside med 1-klik installation:

1. Først skal du sikre, at du har en Skymotor konto, som du kan oprette ved at følge vejledningen: Oprette nyt Webhotel

2. Log på dit kontrolpanel cPanel, som det er anvist i din tilsendte mail 'Ny kontoinformation'

3. Vælg herfra WordPress Toolkit og klik på 'Installér knappen', hvor du kan bruge standardindstillinger eller tilpasse efter dine behov.

Lær mere om WordPress administration med WordPress Toolkit på
https://docs.plesk.com/en-US/obsidian/administrator-guide/website-management/wordpress-toolkit.73391/#