Bestil nyt Webhotel Print

• 1

Webhotel til ubegrænset antal domæner, hjemmesider og mailkonti.

For nemt at oprette Webhotel til din hjemmesider og emails skal du:

1. Gå til https://skymotor.dk/
  2. Klik "Webhotel".
  3. Klik "Bestil nu" ud for hotelpakken "Web".
  4. Indstil domæne nu eller senere. Se detaljer herom under Opsætning af navneserver (DNS)
  5. Bekræft dine valg og udfyld dine kontakt- og betalingsoplysninger.

Denne video demonstrerer ovenstående trin:

Når du har bestilt dit Webhotel er du klar til din Opsætning af email og hjemmeside, f.eks. vha. WordPress DeLuxe 1-klik installering.