Overfør domæne med AUTH / EPP kode Print

• 0

Du flytter dit domænenavn til Skymotor ved at:

1. Gå til https://skymotor.dk
  2. Indtast domænenavn og klik overfør
  3. Indtast din AUTH /EPP kode, som du finder ligesom angivet nedenfor
    .DK domæner (alle .dk–domæner)
    Øvrige domæner (alle andre domæner)

Når du flytter dit domænenavn til Skymotor, så betaler vi automatisk for dit ejerskab af domænenavnet

.DK domæner

1. Du får din AUTH/EPP–kode fra DK Hostmaster under selvbetjening https://selvbetjening.dk-hostmaster.dk/
  2. Vælg Administrer dit domæne og dernæst Forhandlerhåndtering
  3. Under Autorisationskode generér en ny AUTH/EPP–kode

Øvrige domæner

DanDomain

1. Start en chat med DanDomain inde fra DanDomain Kundecenter
  2. Bed om at få udleveret en AUTH/EPP for det ønskede domæne

DanDomain har en vejledning her.

GratisDNS

1. Indtast dit domæne her
  2. Vælg Change of Registrar (Transfer Away)
  3. Bekræft dette ved at trykke på Request Open For Transfer Away på den næste side
  4. Du modtager en email med AUTH/EPP-koden

GratisDNS har en vejledning her.

One.com

Log ind på administrationsportalen ved One.com

1. Vælg supportsproget, afhængigt af, hvad du er mest komfortabel med
  2. Deres automatiske svarrobot kan løse problemet for dig
    Dansk support, skriv: 'Flyt domæne væk fra One'
    Engelsk support: 'Request EPP code' eller 'Move domain away from One'
  3. Derefter følger du den automatiske vejledning, som robotten giver
  4. Du modtager en email med AUTH/EPP-koden
  5. Flyt domænet til Skymotor med koden
  6. Husk at opsige dine abonnementer (ikke domænet!) ved One.

Jeg har ikke adgang til emailadressen hos One - Hvad gør jeg så?

Bemærk, at hvis du ikke har adgang til den registrerede emailadresse, så skal du udfylde en formular og sende til One's kundesupport sammen med identifikation. Hele processen kan tage en del tid, og desværre kan Skymotor ikke assistere dig hermed udover den vejledning, vi har stykket sammen herunder.

1. Udfyld nedenstående formular fra One elektronisk. Derefter print den, underskriv med kuglepen, stempl, scan ind, og send til One pr. email
    Dansk Formular

English Form

Svenska Formulär
  2. Sørg for at sætte hak i, at du vil have opdateret domænets informationer. Sæt også hak i, at du ikke ønsker 60-dages lås/bindingsperiode på domænet (ellers kan du ikke flytte domænet til Skymotor efterfølgende i 60 dage)
    Scan formularen ind og send til One's support vedlagt med den efterspurgte dokumentation
  3. På et tidspunkt modtager du en bekræftelsesmail fra One, som du skal klikke på for at fuldende overdragelsen
  4. Nu skal du bestille AUTH/EPP–koden til domænet efter den normale vejledning ovenfor.

Simply.com

1. Kontakt Simplys support for at anmode om AUTH/EPP-kode
  2. Du modtager en email med AUTH/EPP-koden

Speednames / Ascio / MegaNameServers

1. Log ind på administrationsportalen på speednames.com
  2. Tryk på Domain Manager
  3. Tryk på domænet, du vil flytte til Skymotor
  4. Hvis der er sat flueben ud for Domain Lock, så fjern fluebenet
  5. Tryk på Transfer Out
  6. Du modtager en email med AUTH/EPP-koden

Jeg har ikke adgang til emailadressen. Hvad gør jeg?

1. Hvis du ikke har adgang til den emailadresse, som er registreret til domænet, så se her.
  2. I stedet for Transfer Out, så trykker du på Contacts
  3. Ændr kontaktdetaljerne med knappen Edit
  4. Sørg for, at du fravælger 60-dages låsen, hvis du bliver spurgt om det.
  5. Speednames binder ofte dit domæne i 60 dage efter ændringen af kontaktinformationer, så du kan ikke flytte domænet til Skymotor i den periode. Hvis du har adgang til den gamle emailadresse, så anbefaler vi, at du venter med at opdatere domænets kontaktinformationerne. Først flyt domænet til Skymotor og derefter ændr kontaktoplysningerne på domænet.

Andre Udbydere

1. Kontakt din udbyders support, hvis det ikke er muligt at foretage en elektronisk forespørgsel af AUTH/EPP-kode gennem din udbyders selvbetjening
  2. Følg vejledningen så du modtager din AUTH/EPP-kode